image

Foodie Friday: Gezond én lekker lunchen bij Freshmoods

Sinds een aantal weken is de binnenstad van Hoorn een gezonde, leuke én lekkere eetplek rijker. Dat laatste kan ik met overtuiging zeggen, want afgelopen week heb ik het zelf getest. In een pand waar in de afgelopen tijd heel wat verschillende winkels zich hebben geprobeerd te vestigen, is er dus nu een nieuwe plek gekomen waar je terecht kunt voor zowel ontbijt als lunch. Tijd voor een review en een plekje op de hotspotlijst van Merelsflow.nl!

image image

Het is even zoeken tussen de sieraden- en kledingwinkels op de Nieuwsteeg in Hoorn. Een plek waar je het misschien niet helemaal verwacht is omgetoverd tot een hippe en sfeervol ingerichte horecagelegenheid. Het frisse logo op het raam en het oldskool krijtbord vertellen mij dat ik op nummer 45 aan het juiste adres ben.

image image

Het interieur is een frisse mix met industriële en Scandinavische invloeden. Er is een lange bank met tafeltjes waar je kunt plaatsnemen of wat meer voor het raam aan de lange bar. Zo heb je prachtig uitzicht op het winkelend publiek wat voorbij loopt (en zij op jou 😉 ).

image image

Op de menukaart vind je allereerst veel verschillende, verse smoothies. Bij iedere variatie wordt beschreven welke vitamines je daarmee naar binnen giet. Dat geeft toch wel een goed gevoel. Verderop vind je de ontbijtkaart, verschillende warme en koude broodjes en salades. Op voorhand wist ik al dat de broodjes hier heerlijk zouden zijn, want De Bakker van Hoorn is de broodleverancier!

image image

Na lang twijfelen werd het voor mij toch een couscoussalade met geitenkaas en voor mijn gezellige gezelschap Marijke een broodje met tonijnsalade. Zoals je kunt zien wordt er aandacht besteed aan de aankleding, maar ook de smaak is erg goed. Als je het redt om je bordje helemaal leeg te eten, kun je er de komende uren erna absoluut weer tegenaan!

Zoek je een lekkere lunch- of ontbijtplek waar ze verstand hebben van gezond en puur eten? Dan kan ik je een bezoekje aan Freshmoods zeker aanraden :-) .

Freshmoods
Nieuwsteeg 45
1621 EC Hoorn
www.freshmoods.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *