image

Blijmakers van de week #62

Na vandaag zal de officiële zomervakantie echt voorbij zijn. Dit betekent drukker in de trein en op de weg, geen zomerkleding met in de winkels én het starten van mijn nieuwe lesgeef-rooster. Want vanaf komende week worden de hoeveelheid yogalessen die ik geeft verdubbeld van 3 naar 6. Zes lessen in week waarin ik mensen hopelijk wat flexibiliteit, kracht en rust kan geven en ‘besmetten’ met mijn liefde voor yoga. Iets waar ik een jaar geleden, toen ik nog niet eens begonnen was met de yogaopleiding, niet van had durven dromen. Wat een mooie ontwikkeling waar ik heel dankbaar voor ben!

Waar ik ook dankbaar voor ben zijn de blijmakers van deze week. Het was weer een mooie week met onder andere gezellige afspraken, mooie cadeaus en een heerlijke massage! Kijk je mee naar deze en de andere blijmakers van de week?

image

Een aantal weken geleden was Didi aanwezig bij mijn Stress Relief les bij Yoganina. Over haar ervaring van deze les schreef ze een superleuke blog op haar site Yogabuddies.nl. Echt leuk om te lezen hoe iemand het ervaart aan de andere kant van de mat. Wil je het lezen? Je vindt het artikel hier.

image

Maandag had ik een gezellige bijklets-date met mijn lieve nichtje Jantien. Omdat ze dit jaar helaas niet op mijn verjaardag kon zijn, kreeg ik tijdens de date nog hele mooie cadeaus. Waaronder dit boek; ‘Het grote boek over geluk’. Hierover zal je ongetwijfeld later nog over teruglezen op Merelsflow.nl!

image

Ultiem relaxen in de hangmat, beschenen door het avondzonnetje!

image

Mocht je beschikken over de series van Netflix dan kan ik je de serie Nashville absoluut aanraden. Een serie vol drama en muziek. En met afleveringen van 45 minuten kan ik er makkelijk een aantal achter elkaar kijken 😉 .

image

Afgelopen vrijdag heb je tijdens Foodie Friday al kunnen lezen dat ik deze week kennis heb gemaakt met Freshmoods in Hoorn. Een nieuwe ontbijt- en lunchplek die een plekje heeft gekregen in de hotspotlijst van Merelsflow.nl.

image

Dit blauwe racemonster is al een aantal weken een grote blijmaker voor mij. Het is de auto van mijn lieve schoonmoeder die nu nog ligt te dobberen op de Middellandse zee. Het is een soort van oppas-auto. Superhandig, want hij brengt me overal naar toe!

image

Eerder heb je al kunnen lezen over gezellige date met Jantien. We kozen voor een daghap bij De Zwarte Olifant. Een salade met aardappel, bietjes en makreel. Smullen!

image

Als je op zoek bent naar ultieme ontspanning, dan kan ik je een massage bij Corine van Zen Moments meer dan aanraden! Zo relaxt! Je hebt keuze uit verschillende soorten massages, waarvan ik koos voor de Indiase hoofdhuidmassage. Heerlijk!

image

Guilty Pleasure nummer 1: kroketten! Tijdens een fijne date met mijn eigen vader kon ik het niet weerstaan om deze keuze te maken van de menukaart. Mmm….!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *