image

Foodie Friday: Genieten bij De Tuynkamer

Al een paar jaar staat er pontificaal voor de deur een bord met daarop de tekst dat zij de allerlekkerste appeltaart hebben. Nou lekker, dat is ie zeker, want hij is al meerdere keren in mijn buik verdwenen. Ze weten wel hoe ze lekkere dingen moeten maken bij De Tuynkamer in Hoorn. De hotspot die dit keer wordt belicht tijdens Foodie Friday op Merelsflow.nl.

imageimage

Een aantal maanden geleden heeft De Tuykamer een complete make-over gekregen. Eerlijk gezegd vond ik het er altijd al leuk ingericht uitzien, maar sinds de verandering is het nog mooier geworden. Je ziet echt dat er aandacht besteed is aan details, de kleurkeuze en inrichting. Nu denk je misschien, wat maakt het uit, als het eten maar lekker is? Dat klopt, maar je in een leuke omgeving bevinden maakt het allemaal net nog wat fijner!

image image

De deuren van deze leuke hotspot zijn dinsdag tot en met zaterdag al op tijd geopend. Vanaf 10.15u kun je terecht voor heerlijke Illy koffie en iets lekkers (lees: de bekroonde appeltaart) erbij. Op maandag en zondag beginnen ze iets later. Je kunt er dus lekker koffie drinken, borrelen, maar ook lunchen en dineren. Op de kaart vind je een gevarieerde keuze aan broodjes en salades. Voor het diner is er naast de kaart ook een wisselend 3-gangen menu. Donderdagavond is het koopavond in de stad, waarvoor een speciaal koopavondgerecht te bestellen is voor een scherpe prijs.

imageimage

Mocht je een feestje willen organiseren, komen brunchen of high tea-en? Dan zijn daar ook verschillende opties voor beschikbaar. Helemaal achterin de zaak is een sfeervol ingerichte serre waardoor je net wat meer privacy hebt dan voorin het restaurant.

image image

Kortom, mocht toe zijn aan lekkere koffie, een stevige lunch of een avondmaal. Je kunt voor allen heel goed bij deze leuke plek terecht. En laat het zonnetje maar komen, want ook buiten is de mooie inrichting voortgezet. Met uitzicht op het winkelende publiek. Wijntje erbij, bitterbal misschien. Ik krijg er nu al zin in!

De Tuynkamer
Gedempte Turfhaven 44
1621 HG  Hoorn
www.detuynkamer.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *