IMG_9490

Blijmakers van de week #97

Vandaag vierden we mijn liefdes eerste Vaderdag. Een extra zonnige dag met cadeautjes en veel kusjes en knuffels van (en met) Roos. Ook al wist ik voordat Roos geboren werd al wel dat mijn liefde een liefdevolle en goede vader zou zijn, maar nu hij het ook echt is, is het nog mooier dan gedacht. Hij verschoont zonder morren een flinke poepluier, troost haar met alle rust als ze aan het brullen is en overlaad haar met kusjes als hij thuis komt uit zijn werk. Heerlijk om te zien dat hij er zo van geniet.

Deze speciale dag was dus een ‘blijmaker’ op zich. Verder had ik deze week een goede eindcontrole bij de verloskundige, at ik heerlijke appeltaart met mijn lieve vriendin Steef en deed onze lieve buuf de kleine meid in bad. Hierbij de nieuwe collectie ‘blijmakers van de week’, kijk je mee?

IMG_9491

Vader en dochter, alleen maar liefde!

IMG_9492

Een fijne wandeling met de Joolz. Wat een topwagen!

IMG_9493

Eventjes weg zonder Roos voor een rondje door de stad en een heerlijke appeltaart-date met lieve vriendin Steef. Een cadeautje van haar voor de geboorte van Roos. Lekker rustig kletsen en smullen, heel fijn!

IMG_9494

Zaterdag kregen we bezoek van een heel lief stel wat we hebben leren kennen tijdens de HypnoBirthing training. Hun zoon is 2 dagen na Roos geboren en dat maakt dat we gesprekstof genoeg hadden. Heel fijn om te horen dat we zoveel dingen hetzelfde ervaren, maar vooral ook erg genieten van onze baby’s!

IMG_9495

Als je lieve buuf vraagt of je een stukje aardbeientaart wilt…

IMG_9496

… en ook nog eens op deze zomerdag een ijsje komt brengen. Dan weet je dat je op de juiste plek woont 😉 !

IMG_9497

Ook had ik deze week de eindcontrole bij de verloskundige. Wat eigenlijk bestond uit 45 minuten kletsen over hoe ik de bevalling, kraamtijd en het moederschap nu ervaar. Weer een hoofdstuk afgesloten. Eentje waar ik heel goed op terug mag kijken!

IMG_9498

Na een fijne postnatale yogales bij Esther, mocht ik samen met Roos aanschuiven bij lieve Marjolein en Roemer voor een lekkere lunch!

IMG_9499

Deze mooie foto is een welverdiende afsluiter van deze ‘blijmakers’. Een genietende Maud die de kleine Roos mocht badderen!

 

One thoughtful comment

  1. Het is me een groot genoegen om af en toe een beetje geluk met jullie te mogen delen. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *