IMG_9542

Blijmakers van de week #98

Met enige vertraging is hier dan de 98e collectie ‘blijmakers van de week’. Sinds baby Roos er is, is de vrije tijd schaars en merk ik dat het blijft afwegen wat ik in die tijd zal doen. Wasje hier, boodschapje daar, maar ook nog regelmatig een middagdutje of gewoon even een tijdschrift lezen. Hoewel ik het heerlijk vind om voor ons kleine meisje te zorgen, heb ik ook af en toe behoefte aan even niet-moeder zijn. Gelukkig was daar afgelopen week ook zeker ruimte voor. Ik mocht namelijk weer op de massagetafel liggen bij Melanie van schoonheid- en massagesalon Erawan in Hoorn. En fijn dat het was! Naast deze fijne ‘blijmaker’ heb ik er nog acht kunnen verzamelen, kijk je mee?

IMG_9543

Terwijl Roosje na haar ochtendvoeding in dromenland is, geniet ik samen met mister Peanut van een lekker kopje koffie met opkomende zonneschijn in de tuin.

IMG_9544

Maandag bracht ik een bezoekje aan mijn lieve nicht Ilona. Zij is 12 mei bevallen van dochter Yuna. Roos en ik wilde haar natuurlijk graag bewonderen, wat een schatje! Ook kreeg Roos nog een heel leuk cadeautje; dit toffe theeservies!

IMG_9545

Pasta Carbonara tijdens de eetclub op woensdag. Zooooo lekker!

IMG_9546

Inmiddels heeft Roos al de nodige autoritjes achter de rug. Dankzij het handige Isofix-systeem is de Maxi-Cosi zo in de auto ‘geklikt’.

IMG_9547

Woensdag was mijn lieve vriendin Es met haar kleine meisjes op bezoek bij haar ouders in Wognum. Roosje en ik gingen natuurlijk gezellig bij hen langs en werden naast een lekkere lunch ook getrakteerd op deze monsterlekkere tompoezen van bakker Schoutsen!

IMG_9548

Zoals ik hierboven al beschreef werd mijn lichaam weer even goed onder handen (letterlijk!) genomen door Melanie. Al het tillen, voeden en knuffelen heeft voor heel wat stijve en knopen in mijn nek en schouders gezorgd, maar was na de pittige massage al een stuk beter!

IMG_9549

En niet alleen ik kreeg deze week een massage, ook baby Roos was aan de beurt. Sinds twee weken volg ik een cursus babymassage bij Luym in Hoorn. De geleerde technieken bracht ik thuis in de praktijk, waar Roos zichtbaar van genoot. Echt een kind van haar moeder 😉 .

IMG_9550

Met het mooie weer trakteer je jezelf natuurlijk op een lekker ijsje!

IMG_9551

Ook stond afgelopen week in het teken van feestjes. Dinsdag mocht ik samen met heel wat buufjes en Roos lunchen ter ere van Anita’s verjaardag, super leuk! Zaterdagavond stond in het teken van de verjaardagen van onze zwager en schoonzus, waarbij Roos meeging om daar boven in bed te ‘logeren’. Een mijlpaaltje wat heel goed ging! En de week werd afgesloten met een verjaardag van de kleine grote Brent in Hoofddorp. waar ik zelf naar toe heb gereden.

Het was weer een mooi weekje, op naar een nieuwe met hopelijk net zoveel zonneschijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *