IMG_9404

Blijmakers van de week #96

Ik had natuurlijk weer een foto kunnen plaatsen van kleine Roos als blijmaker van de week, want als iemand mij blijmaakt is zij het wel. Maar dat zou wel een beetje saai worden, zo week in, week uit ;-). Want naast het lieve kleine meisje zijn er gelukkig ook nog een heel wat andere fijne blijmakers langsgekomen afgelopen week. Na een aantal weken zonder dit leuke zonnige overzicht, is het nu tijd voor een verse en nieuwe! Kijk maar mee 😀 !

IMG_9405

Naast alle lunch- en koffiedates heb ik tijdens mijn zwangerschapsverlof ook gewerkt aan een fotoboek over deze bijzondere periode. Met de stukjes tekst van de ‘ik word mama’-updates, veel buikfoto’s en de prachtige foto’s die ik heb laten maken tijdens een bolle buiken-shoot. Zo blij met dit mooie document!

IMG_9406

Naast moeder ben ik natuurlijk ook nog gewoon Merel en die wilde heel graag een frisse touch geven aan mijn zomergarderobe. Terwijl opa op Roos paste, heb ik samen met mijn lieve nichtje Marieke (alias super stylist) heerlijk gewinkeld bij Tally Ho. Waaronder dit schattige jurkje!

IMG_9407

Een prachtige bos veldbloemen in een vaas op tafel!

IMG_9408

Deze leuke wagenspanner was een cadeautje van mijn lieve buufjes. Roosje kan heerlijk koekeloeren naar deze schattige vogeltjes terwijl ze in de kinderwagen ligt.

IMG_9409

Een ‘blijmakers’ zonder eten kan natuurlijk niet 😉 ! Zoete aardbeien op een lekker cakeje met slagroom. Heerlijk!

IMG_9410

En ook stond er afgelopen week een lekker biefstukje op het menu, die onze gezellige kraamvisite meebracht!

IMG_9411

Om de geboorte van onze Roos te vieren hebben we een kraamfeest gegeven. Met lekker veel roze en zoetigheid. Ze is bedolven onder de cadeautjes, blije blikken en oohhs en aahhs 😉 !

IMG_9412

Chillen in de hangmat met het avondzonnetje in mijn gezicht. Net vakantie, maar dan in eigen tuin!

IMG_9413

Deze ‘blijmakers’ sluit ik af met deze super lieve foto (althans dat vind ik natuurlijk) van kleine Roos. Misschien had je gehoopt op meer foto’s van dit kleine meisje, maar ik heb er bewust voor gekozen om haar niet en front te tonen. Tegenwoordig komt het te vaak voor dat er foto’s het internet over zwerven, ook op plekken waar je ze niet wilt hebben. Maar zeg nou zelf, dit kontje is toch ook al een blijmaker op zich?! 😉

 

One thoughtful comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *