IMG_9045

Blijmakers van de week #95

Al maanden staat de datum van vandaag, 23 april 2017, flink omringd met hartjes in mijn agenda. Het is dé uitgerekende datum waarop ik 40 weken zwanger ben. Hoewel ons kleintje er al lang had kunnen zijn, kan het vanaf nu ook nog maximaal twee weken duren. Het is toch wel een beetje een speciale datum geworden, maar aan de andere kant is het ook ‘maar’ gebaseerd op een aantal metingen en voorspellingen. Een kindje komt als het af is, althans dat lijkt me de bedoeling van de natuur. En aangezien ik daar nul invloed op heb, besloten mijn lieve vriendin Es en ik vanmiddag onszelf te trakteren op een lekkere lunch buiten de deur. Een heel fijne blijmaker!

Ondanks ik merk dat mijn cocon steeds een beetje kleiner wordt en ik steeds meer thuis verblijf (want: stel je voor dat het begint!), is het weer prima gelukt om weer een mooie collectie ‘blijmakers’ te verzamelen. Een fijne paasbrunch met familie, de Japanse Kers-boom vol met bloesems en een goede controle bij de verloskundige maken er onder andere deel van uit. Kijk je mee?

IMG_9046

Mijn lieve grote broer was zowaar vrij op eerste Paasdag, waardoor we een fijne paasbrunch konden organiseren. Met lekkere broodjes van De Bakker van Hoorn, smakelijke salades uit mijn broers hand en belegjes die door mijn vader waren meegenomen hebben we heerlijk zitten smullen op deze zonnige zondag!

IMG_9047

En mijn broer en schoonzus namen niet alleen lekker eten mee, ook brachten ze een cadeautje mee voor de kleine meid. Dit suuuuuuuuuper schattige pakje uit Italië. We hopen allemaal dat ze het heel snel aan kan!

IMG_9048

Liefdespost! Een heel mooie uitnodiging voor de bruiloft van mijn lieve collega Kim! Nu al zin in!

IMG_9049

Een overgebleven citroen-macaron van De Bakker van Hoorn van de paasbrunch. Lekker, mét hoofdletter L!

IMG_9050

Vanaf week 37 van de zwangerschap heb ik iedere week een controle-afspraak bij de verloskundige. Ook deze week zijn baby en mama-to-be weer goedgekeurd!

IMG_9051

Tweede Paasdag bezochten mijn liefde en ik een heel leuke woonwinkel in Hoorn, om te kijken naar nieuwe stoelen. Helaas hadden ze niet wat we zochten, daarom besloten we dit ‘uitje’ af te sluiten met lekkere koffie met taart bij De Tuynkamer. Een heel goed idee!

IMG_9052

Er wordt gesuggereerd dat wandelen de bevalling kan opwekken. Met het heerlijke zonnetje is dit zeker geen straf!

IMG_9053

Vanaf de bank kijk ik uit op deze prachtige bloesems. Tegen die strak blauwe lucht is ie nóg mooier, vind je ook niet?!

IMG_9054

Deze blijmakers sluit ik af met een heerlijke lunch bij Gewoon Lekker in Hoorn. Samen met mijn lieve vriendin Es heb ik maar gevierd dat we dé uitgerekende datum hebben gehaald 😉 . Wie weet dat deze goede bodem ervoor zorgt dat ik volgende week een foto van een klein meisje kan laten zien? We wachten het af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *