IMG_9007

Blijmakers van de week #94

Nu het einde van de zwangerschap écht in zicht is, ben ik merkbaar niet de enige die met smart op de kleine meid aan het wachten is. Als ik niet gelijk reageer op een Whatsapp-bericht ben ik aan het bevallen, even geen foto’s om te posten op social media wordt geïnterpreteerd dat er wellicht een kleintje is geboren en de gesprekken van afgelopen week gaan bijna alleen maar over het onderwerp ‘baby’. Over precies één week staat de ‘magische’ uitgerekende datum in de agenda. Gaan we die voorbij of komt ze, net als haar moeder, lekker op tijd?

Afgelopen week heeft zich, ondanks een redelijk lege agenda, goed gevuld met genoeg mooie momenten om weer een nieuwe ‘blijmakers’ mee samen te stellen. Er viel namelijk een heel toffe save-the-date-kaart op de mat, de ramen in ons huis werden flink gepoetst en we mochten aanschuiven bij een heel lekker pre-Paas-etentje bij buuf Maud! Hierbij de nieuwe collectie ‘blijmakers van de week’.

IMG_9006-300x300

Volgend jaar stapt vriendin Thuvan met haar grote liefde in het huwelijksbootje en wij mogen erbij zijn! Het scannen van de QR-code laat ons weten dat we een heel weekend aanwezig mogen zijn bij hun bruiloft op een zonnige buitenlandse bestemming. Hoe cool!

IMG_8996

Zaterdagavond organiseerde onze lieve buuf Maud een pre-Paas-dinertje waarbij we mochten aansluiten. Zoals altijd was er weer genoeg lekkers in huis om de innerlijke mens te voeden!

IMG_8997

Een fijne lunch samen met mijn broer en vader bij De Bakker van Hoorn. Wat is het toch altijd lekker daar! Ook ging er een gevulde tas mee naar huis vol met lekkere dingen voor het Paasweekend!

IMG_8998

Een mini Lucky-bracelet voor onze kleine meid! Een cadeautje uit Italië van mijn lieve broer en schoonzus.

IMG_8999

Sushi-time! Samen met mijn mede-zwangere vriendin Hanneke hebben we zeer zorgvuldig een zwanger-proof bestelling geplaatst bij I Love Sushi waarna we met Zjac en Karen deze heerlijke sushi’s hebben kunnen veroveren.

IMG_9001

Gelukkig slaap ik ook in dit stadium van de zwangerschap nog prima. Wel ben ik vaak vroeg wakker. Deze week besloot ik mijn ontbijtje mee te nemen terug in bed. Ontbijt op bed voor mezelf, een fijn blijmakertje! :-)

IMG_9002

Dit bolle-buiken-vest kocht ik al een paar weken terug en ik heb er zoveel plezier van. Door een ceintuur om mijn middel te knopen blijft hij goed dicht zitten. Niet alleen nu kan ik het dragen, ook na de geboorte verwacht ik ‘m ook nog aan te kunnen. Een ideale voorjaarsjas!

IMG_9003

Een fijne 40% korting-actie bij Ici Paris XL resulteerde in een cadeautje voor mezelf. Een mooie mascara van Clarins!

IMG_9004

Deze ‘blijmakers’ sluit ik af met mijn heerlijk schone ramen. Mogelijk gemaakt door mijn lieve tante die mij afgelopen dinsdag wilde helpen met de bekende ‘poetsdrang’, die veel zwangeren richting het einde van de zwangerschap hebben. Stiekem heb ik daar nog weinig last van, maar deze hulp is natuurlijk meer dan welkom 😉 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *