IMG_8961

Blijmakers van de week #93

Had je ook al stiekem gehoopt dat er in deze ‘blijmakers’ een mooi plaatje zou staan van een pasgeboren baby? Ik wel, hoor! Met 38 weken zwangerschap op de teller heb ik het gevoel dat ze ieder moment kan komen. Gelukkig voel ik me nog steeds prima, ben ik nog redelijk mobiel en heb nog genoeg activiteiten die ik wil doen, zodat de tijd voorbij vliegt.

Deze week werden die activiteiten vooral vergezeld door lieve vrienden en familie. Het was namelijk weer een weekje vol mooie momenten. Mijn nagels zijn prachtig gelakt, ik had een heel gezellige koffie-met-taart-date met mijn lieve vriendin Steef en alle enveloppen voor de geboortekaartjes zijn geschreven. Hierbij deel ik met veel plezier de nieuwe collectie ‘blijmakers van de week’. Kijk je mee?

IMG_8962

Een klein feestje op zondagmiddag. Mét mijn lieve vriendin Steef, een goede cappuccino en heerlijke appeltaart van De Tuynkamer!

IMG_8963

Als dit geen liefde is?! Lieve vriendin Sanne voorziet mijn teennagels van een mooi kleurtje, omdat ik er zelf nu toch echt niet meer bij kan. Ik moet toch wel knap in m’n kraambed liggen 😉 .

IMG_8964

Ook kreeg ik deze week bezoek van mijn kleine vriend Roemer met zijn lieve moeder Marjolein. Ze namen deze heerlijke aardbeien mee, super zoet! Laat het aardbeienseizoen maar komen.

IMG_8965

Nog meer bezoek deze week van familie uit Delft die naast een grote mand met babycadeautjes, ook veel gezelligheid met hun meebracht. ‘s Avonds stond er een heerlijk dinertje op de planning bij, juist ja, Thai Buriram waar we weer heel lekker en gezellig samen hebben gegeten.

IMG_8966

Kijk dan, hoe schattig? Deze leuke broekjes nam vriendin Hanneke mee uit Hong Kong. Ik kan niet wachten tot ze gevuld kunnen worden met zo’n lekker pamper-kontje.

IMG_8967

Hoewel deze lekkere paaseitjes al blijmakertjes op zich zijn, was het bezoek van mijn lieve vriendinnen op zaterdagmiddag er ook zeker eentje. Lekker kletsen, theetjes drinken; soms heb je gewoon niet meer nodig!

IMG_8968

Deze week nam de box ook zijn plaats in de woonkamer in. Met dank aan mijn vriendinnen van de babyshower heb ik er een prachtig boxkleed van Koeka voor kunnen kopen. Heel lekker zacht, je zou er maar in mogen liggen!

IMG_8969

Nog een fijne blijmaker: een lunchdate met mijn mede-zwangere nicht Ilona. De hele week had ik al zin in pannenkoek, waardoor die honger gestild werd met dit heerlijke exemplaar.

IMG_8970

Ook heb ik deze week een vinkje kunnen zetten op mijn to do-lijst achter het schrijven van de geboortekaartjes-enveloppen. Het to do-lijstje wordt steeds korter. Zal ze wachten met komen tot alles is afgestreept? We gaan het zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *