IMG_8930

Blijmakers van de week #92

Vind je ook niet dat het woord ‘blijmaker’ een plekje verdiend in de Dikke van Dale? Met een omschrijving daarbij zoiets als ‘object of gebeurtenis die vreugde brengt’. Want ik merk dat ik inmiddels niet de enige ben die het woord regelmatig laat vallen, ook in mijn nabije omgeving worden ‘blijmakers’ bestempeld met dit mooie woord. Want wie wordt er niet blij van een ‘blijmaker’ 😉 ?

Voor de nieuwe collectie ‘blijmakers’ waren er weer genoeg momenten die een plekje hebben gekregen in het overzicht. Terwijl ik geduldig (uh…) wacht op de komst van de kleine meid vermaak ik mezelf nog prima. Zonnetje, bezoek van een lieve vriendin en zonder jas naar buiten; het was weer een mooi weekje. Kijk je mee?

IMG_8931

Flink ingepakt in mijn zwangerschapsjas stapte ik op de fiets, maar die jas kon snel uit. Als dat geen lente is?!

IMG_8932

Een aantal weken geleden schreef ik al over de leuke bolle-buiken-fotoshoot die ik had ingepland. Inmiddels heb ik alle digitale foto’s binnen en lag er deze week ook een envelop met drie afdrukken op de mat. Iets waar ik heel blij mee ben!

IMG_8933

Het eerste ijsje van dit seizoen! Zooo lekker!

IMG_8934

Een korte yogapractice in de huiskamer, met de schuifdeur open en geluid van zingende vogels; een heel fijn begin van de dag!

IMG_8935

Dinsdag kwam mijn lieve vriendin Jamie op bezoek. Naast heerlijk kletsen hebben we ook gesmuld van de nieuwe lentespecial bij De Bakker van Hoorn. Een broodje kiprollade met avocado en kerriemayo. Aanradertje!

IMG_8936

Deze mooie kaart zat zomaar in de bus. Gemaakt door lieve buuf Anita, die merkbaar ook erg uitkijkt naar de komst van het kleine buurmeisje!

IMG_8937

En niet alleen een mooie kaart kreeg ik deze week van haar, ook dit lekkere hapje met geitenkaas stond zomaar voor m’n neus. Smullen!

IMG_8938

Wat ben bofkont, want deze Happinez kreeg ik van mijn andere lieve buuf Maud. Iets met dubbel kopen 😉 ? Heel fijn leesvoer voor in de zonnige tuin!

IMG_8939

Deze blijmakers sluit ik af met iets waar ik de week mee begon; een gezellig bezoekje aan lieve yogajuf Nina. Naast een toffe Yogachicks-trui die ik bij haar meenam hebben we weer lekker zitten kletsen onder het genot van een kopje thee in de fijne studio. Binnenkort vertrekt zij met een clubje enthousiaste yogi’s naar het zonnige eiland Ibiza voor een heuse Yin Yoga Spring Break. Iedere dag mediteren, een fijne yogapractice én verblijven op een mooi eiland; dat klinkt toch heerlijk? Mocht je mee willen, dan kan het nog! Meer info vind je hier!

 

One thoughtful comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *