IMG_8888

Blijmakers van de week #91

Afgelopen maandag is officieel de lente begonnen. Toch wel echt mijn favoriete seizoen van de vier. Het zonnetje wat steeds vaker schijnt, bloemen die uit de grond omhoog komen en de bloesems aan de takken van de bomen die weer gaan bloeien. Misschien verbeeld ik het me, maar het lijkt ook wel alsof iedereen wat vrolijker en vriendelijker is in dit jaargetij. Een blijmaker op zich dus, die lente!

Naast de start van dit leuke seizoen waren er ook genoeg andere momenten die tot ‘blijmaker’ bekroond mogen worden. Zo vierde we afgelopen week mijn liefdes verjaardag, ons 10-jarig samenzijn en had ik een heerlijke zwangerschapsmassage bij mijn yogajuf Esther. Kijk je mee naar de nieuwe collectie ‘blijmakers van de week’?

IMG_8889

Deze gezellige foto maakte ik samen met mijn liefde precies één jaar geleden. Toen vierde we zijn verjaardag en ons liefdes-jubileum in de mooie stad Parijs. Toen negen jaar, nu één jaar erbij. Precies tien jaar geleden dat we onze eerste date hadden. Wat ben ik blij en dankbaar dat het niet daarbij is gebleven want ik mag mezelf meer dan gelukkig prijzen met deze kanjer aan mijn zijde!

IMG_8890

En die bijzondere jublieumsdag kreeg nog een meer bijzonder tintje doordat we sindsdien als geregistreerde partners door het leven gaan. Met onze broers als getuigen, een ja-woord als belofte en een échte handtekening verlaten we 5 minuten later het stadhuis weer. Kort, maar van hele grote waarde!

IMG_8891

Hoe kun je beter zo’n feestdag afsluiten met een etentje bij onze favoriete Thai Buriram? Samen met schoonzus, zwager en m’n vader smulden we weer van al het lekkers. Waarna blijkt dat er als verrassing ons deel van de rekening al is betaald door onze lieve buurtjes. Superlief!

IMG_8892

Afgelopen dinsdag kwam mijn lieve nichtje Marieke met haar camera langs om heel mooie plaatjes van mij en mijn bolle buik te maken. Heel fijn dat deze bijzondere periode nog even goed is vastgelegd!

IMG_8893

Het begin van het lenteseizoen betekent ook weer naar buiten! Lekker uit de wind en in de zon zitten verdiend een goede stoel. Er pronken sinds deze week twee mooie kunststof loungestoelen in onze fijne tuin!

IMG_8894

En in zo’n stoel kun je heerlijk in het zonnetje lunchen!

IMG_8895

Nog meer lekkers deze week, want de lieve zusjes Ilse en Es kwamen op bezoek en namen heerlijke tompoezen van bakkerij Schoutsen uit Wognum mee. The best!

IMG_8896

Eigenlijk zou iedere zwangere dit zichzelf moeten gunnen; een heerlijke zwangerschapsmassage! Mijn lieve zwangerschapsyogajuf Esther is in het bezit van een hele fijne massagetafel die speciaal voor het zwangere lijf geschikt is met onder andere een uitsparing voor de bolle buik. Een heel uur mocht ik hierop liggen en genieten van de fijne massage. Wat een cadeau!

IMG_8897

Een avond geen zin om te koken resulteert in een lekkere burger bij Burgers. Deze keer kies ik opnieuw voor de kidsburger met frietjes. Een prima formaat om heerlijk van te smullen!

 

2 comments

  1. Wat een mooie en bovenal feestelijke blijmaker deze week!
    Gefeliciteerd met Arnolt maar ook met jullie geregistreerde partnerschap! ????
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *