IMG_4424

Blijmakers van de week #19

Marco Borsato is een van mijn favoriete Nederlandse zangers. Veel van zijn liedjes hebben voor mij een bijzondere boodschap. Juist omdat ze in het Nederlands komt het vaak nog beter binnen. Afgelopen week lanceerde hij zijn nieuwste single Mooi. Wat mij betreft een prachtig nummer dat precies gaat over hoe ik op dit moment in het leven sta. Een stukje uit het nummer:

Hoe mooi kan het leven zijn?
Het is maar hoe je kijkt.
Het is maar hoe je droomt.
Hoe mooi is jouw werkelijkheid?
Jij bent net zo rijk.
Zo rijk als je je voelt.

Dit nummer is een van de blijmakers van deze week, hij staat al een paar dagen bij mij op repeat. Naast deze blijmaker waren er gelukkig nog meer momenten en dingen die mij blij hebben gemaakt. Ik genoot namelijk van een heerlijk taartje in Amsterdam met vriendin Stefanie, maakte een ochtendwandeling naar mijn werk en maakte ik voor de eerste keer in mijn leven zelf pompoensoep. Kijk gauw verder naar deze en andere blijmakers van afgelopen week!

IMG_4426

Het was even een klusje om deze oranje kanjer geschild en in kleine stukjes te krijgen, maar het was het werk meer dan waard. Ik maakte voor de eerste keer verse pompoensoep, en lekker dat ie is geworden! Het recept van deze soep komt aankomende vrijdag tijdens Foodie Friday online :-).

IMG_4427

Dit is een van mijn lievelingstassen. Heel wat jaren geleden van mijn moeder gekregen, maar door het vele gebruiken was de draagband gescheurd. Nadat de schoenmaker het heel lelijk had gemaakt (zo erg dat ik er van moest huilen) heeft uiteindelijk Tas Plus in Hoorn mijn dierbare Fredje weer helemaal mooi gemaakt. Een hele grote blijmaker!

IMG_4428

Door de laag rucola lijkt het een heel gezonde maaltijd, maar eronder zit stiekem een heerlijke pizza! Vrijdagavond werden mijn liefde en ik door mijn vader getrakteerd op een heel fijn dinertje bij Raimundo’s!

IMG_4429

Afgelopen donderdagochtend reden er geen trams en metro’s in Amsterdam, als gevolg van een staking. Hierdoor koos ik ervoor om een keer lopend vanaf het station naar mijn werk te gaan. Met een opkomende zon en fluitende vogeltjes was het een hele fijne start van de dag! Deze gezellige huisjes kwam onderweg tegen, een speeltoestel voor kindjes.

IMG_4430

Zondag stond de jaarlijkse familiedag op de planning. Een gezellige bijeenkomst met alle familieleden in Arnhem, om weer even goed bij te kletsen. Naast deze heerlijke broodjes genoten we ook van een wandeling door een herfstachtig bos, wat was het prachtig!

IMG_4431

Als verlaat verjaardagscadeautje mocht ik dinsdag met vriendin Stefanie voor een heerlijk taartje mee naar Taart van m’n Tante in Amsterdam. Ik koos voor de chocolade-truffel-taart en Steef voor een fruitige variant met aardbeienmousse en marsepein. Een hele gezellige en lekkere manier om nog een keertje mijn verjaardag te vieren!

IMG_4432

Sinds kort heeft Hema een nieuwe collectie in de winkels liggen. Hiervoor heeft er een samenwerking plaatsgevonden met modemerk Fab. Fab. is vooral bekend van de mooie tassen en portemonnees die zij maken. Dit leuke telefoonhoesje komt uit deze HemaXFab collectie en pronkt nu mooi om mijn iPhone!

IMG_4433

Wanneer ik een leuk, nieuw liedje heb ontdekt, dan heb ik de gekke gewoonte om steeds opnieuw en opnieuw dat liedje te luisteren. Mooi van Marco Borsato is het nummer waar ik dat op dit moment mee doe. De tekst, de clip, echt heel mooi. Nieuwsgierig? Klik dan hier voor een link naar YouTube.

IMG_4435

Vorige week deelde ik op Merelsflow.nl mijn ervaring over de HangAsana-workshop die ik had bijgewoond. Nina van Yoganina, waar de workshop plaatsvond, heeft dit blijkbaar ook opgemerkt en deelde de link van het artikel op haar Facebook-pagina. Superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *