IMG_3645

Blijmakers van de week #9

Afgelopen vrijdag zat ik op de fiets richting de stad voor een afspraak. Ineens overviel mij het gevoel van dankbaarheid. Dankbaar voor het huis waarin ik mag wonen, de plek waar het staat, dat ik gezond en gelukkig ben en dat ik zoveel lieve mensen om me heen heb. Ik begon er spontaan van de lachen, zo in m’n eentje op de fiets. Dát was pas een blijmaker, maar helaas lastig vast te leggen op foto!

Gelukkig zijn er afgelopen week ook nog genoeg foto-proof-blijmakers geweest die ik heb kunnen verzamelen. Ik sprak af met lieve vriendin Sanne en kreeg van haar een cadeautje (‘leuk voor je blijmakers’), kreeg ik bezoek van neefje Colin en deed mezelf een heel leuk kookboek cadeau. Kijk je mee naar de ‘blijmakers’ van deze week?

IMG_3633

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn lieve vriendin Es deze leuke kaart. Naast een lieve tekst die er op staat, zat er ook iets ín de kaart. Het bleken snoephartjes te zijn, hoe leuk? Echt een zakje vol liefde <3.

IMG_3637

Inmiddels heb ik al veel verschillende kookboeken op het plankje boven het fornuis verzameld, maar deze is vanaf nu écht favoriet. Het 5 or less-kookboek van Chicks Love Food staat vol leuke, lekkere en eenvoudige recepten met 5 of minder ingrediënten. Ik ben fan!

IMG_3562

Afgelopen maandag kwam er een artikel online over dit leuke armbandje. Ik deed het mezelf cadeau voor mij verjaardag en het is voor mij een positieve reminder voor iedere dag! Wil je meer hierover weten? Klik dan hier voor het artikel.

IMG_3636

Vrijdagavond hield ik met vriendinnen een meidenavondje. Wat inhoudt dat we starten met thee en chocolade, maar zodra er drank op tafel komt en de YouTube-playlist is gevuld met Peter André en andere foute nummers, alle remmen los gaan 😉 ! Dit keer vulde ik mijn limonadetapje met Mojito. En ja, de hele tap was leeg aan het einde van de avond…

IMG_3634

Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek ‘Blijven ademhalen’ van Hedi de Vree. Een boek gaat over wat yoga, liefde en verdriet in haar leven bracht. Op zondagochtend pakte ik gelijk mijn momentje om met mijn ontbijtje in de tuin een begin te maken in dit, soms herkenbare, boek.

IMG_3635

Gisteren hadden mijn liefde en ik bezoek van zwager Lex en neefje Colin. Wat heerlijk om te merken dat zo’n klein mannetje blij wordt van de meest simpele dingen. Hij is blijmaker op zich! Vooral kat Peanut is Colins favoriet, al dacht Peanut daar zelf wel anders over…

IMG_3638

Het wordt ook eens tijd om Peanut (uh.. het is eigenlijk Mister Peanut) een plekje te geven in het blijmaker-overzicht. Vroeger was ik geen liefhebber van katten, maar sinds ik samenwoon met liefde én Mister Peanut ben ik helemaal bijgedraaid. We zijn vooral de grootste vrienden als hij het restje kwark uit mijn bakje mag likken ;-).

IMG_3643

Daar issie dan, de blijmaker de ik van vriendin Sanne kreeg! Het is een droogshampoo die XXL volume beloofd. Hopelijk komt er binnenkort een foto in deze blijmakers langs met XXL haar! Bedankt lieverd voor dit leuke cadeau en voor de fijne middag samen!

IMG_3646

Vorige week zaterdag, toen ik mijn verjaardagsfeestje vierde, kwam de Nederlandse film Chez Nous op tv. Lang leve de opneem-mogelijkheid! Daardoor kon ik afgelopen week de film alsnog zien. Weer een heerlijke film om na een werkdag op de bank te kijken :-).

One thoughtful comment

  1. Weer mooi geschreven lieve meer!, vooral de dankbaarheid die je uitspreekt!!
    En die dankbaarheid zit ‘m natuurlijk niet in de materiële dingen, maar toch maken die je ook heel blij en dankbaar. Het ‘chickslovefood’ boek had ik je ook cadeau willen doen! maar dacht dat je hem al had als fanatieke kook liefhebster.
    Het zakje vol liefde voor jou niet alleen uit de drukken in snoephartjes maar zo veel meer!!! xxxx ook voor mr. peanut 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *